Vergelijking TV tuner

Een tv tuner, of tv-kaart is een kaart voor je computer die je in een winkel kunt aanschaffen. Hiermee kun je kabeltelevisie bekijken op je computer. Zoals jij al hebt gelezen bieden wij op deze site een programma aan (Itelevision) waarmee jij hetzelfde en zelfs meer kan doen. In dit artikel bespreken we op een objectieve manier de voordelen van ons Itelevision ten opzichte van een tv kaart.

Prijs

Het belangrijkste verschil is uiteraard de prijs. De prijs die je als consument betaalt
en waarvoor je kwaliteit wilt krijgen. Voor een tv-kaart in de winkel betaal je al snel tussen de € 35,00 en € 100,00. Er bestaat op dit gebied een enorm verschil tussen prijs en kwaliteit, dus indien je van plan was er één te kopen, dien je goed na te gaan welke kaart het beste bij jouw wensen past. In vergelijking met een dergelijke kaart kost ons programma slechts € 27,00 en kun je eenvoudig bestellen via je vaste of mobiele telefoon. Bovendien heb je direct het programma tot je beschikking omdat je na betaling direct het programma kunt downloaden en instaleren. Het verschil kun je zelf uitrekenen en dit kan oplopen tot enkele tientallen euro’s.

Kwaliteit

Met een eenvoudige tv-kaart in je pc, kun je de bekendste zenders bekijken. De kwaliteit is top, het beeld is haarscherp.

Tijd en kennis

Wil je een tv-kaart aanschaffen, dan zul je best wat tijd moeten investeren. Ten eerste zul je naar een multimedia handelszaak toe moeten gaan, waar je een tv-kaart kan bestellen of kopen. Ten tweede moet je ook nog eens deze kaart in een gleuf in het moederbord van je computer steken. Heb je niet de technische kennis dit te doen? Geen nood, ja kan dit door een specilist laten doen die daar de nodige Euro’s per uur hiervoor vraagt!

Een betere keuze is om Itelevision te downloaden. Het kost je enkel slechts 5 minuten van je tijd alvorens je kunt gaan genieten van je favoriete tv programma’s. Verder heb je geen technische kennis nodig om het programma te downloaden en te installeren.

Om je te laten besluiten kan ik je in alle objectiviteit zeggen dat je beter af bent met ons programma Itelevision en wel om de bovengenoemde belangrijkste redenen. Indien je ons programma aanschaft, geniet je van een niet tevreden, geld terug-garantie. Om Itelevision te downloaden klik je hieronder op de downloadbutton.