Sport op pc kijken

Buiten dat je lekker thuis naar de TV kan kijken hoef je geen enkele sportwedstrijd meer te missen zolang je beschikt over de juiste zenders.

Canal Digitaal is een zender met veel voetbalwedstrijden. Je kan alles bekijken door de alles van tv in 1 app van Canal Digitaal.

TV, VOETBAL EN SERIES IN 1 APP

  • 60+ zenders incl ESPN, ESPN2, ESPN3 en ESPN4
  • Canal+ Series: Urenlang kijkplezier met de beste series en films on demand
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gebruik op meerdere schermen tegelijk: kijk op je smart-tv, telefoon, laptop of tablet
  • Kijk live of tot 7 dagen terug
Bestel en kijk direct

Voetbal via je PC op te TV kijken.

In het digitale tijdperk is het niet meer nodig om fysiek aanwezig te zijn bij een sportwedstrijd om ervan te kunnen genieten. Dankzij de vele mogelijkheden die de moderne technologie biedt, kunnen sportliefhebbers nu gemakkelijk sportevenementen bekijken op hun pc.

Canal Digitaal is zo’n zender die veel voetbalwedstrijden uitzendt en alles aanbiedt in één app. Met meer dan 60 zenders, waaronder ESPN, ESPN2, ESPN3 en ESPN4, is Canal Digitaal een van de populairste opties voor het streamen van sportevenementen op pc. Maar het is niet alleen beperkt tot sport. Canal+ Series biedt ook on-demand films en series aan voor urenlang kijkplezier.

Een van de voordelen van Canal Digitaal is dat het maandelijks opzegbaar is, waardoor je alleen betaalt voor de maanden waarin je van plan bent de service te gebruiken. Het is ook mogelijk om meerdere schermen tegelijk te gebruiken, waardoor je kunt genieten van je favoriete programma’s op je smart-tv, telefoon, laptop of tablet. Bovendien kun je live evenementen bekijken of tot 7 dagen terugkijken.

Al met al is het kijken van sport op pc een geweldige manier om niets te missen van je favoriete sportevenementen. Met diensten zoals Canal Digitaal kun je gemakkelijk en betaalbaar toegang krijgen tot live sportevenementen en genieten van series en films. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van entertainment in het comfort van je eigen huis.


TV op PC kijken