Neem je favoriete shows op

Zodra je het programma hebt aangeschaft kan je eenvoudig online televisie kijken op je computer. Echter heb je geen ingebouwde digicorder, een functie waarmee je televisieprogramma’s, films en documentaires kan opnemen en herbekijken. Gelukkig is er ook hier aan gedacht; met het gratis programma streamripper kan je dit allemaal simpel doen.

Streamripper

Wij van TV op PC kijken presenteren jou informatie over een gratis programma, Streamripper, waarmee je live tv streams van jouw favoriete programma of zender op je pc kan opnemen en herbekijken. Om dit te doen hoef je niet over technische kennis beschikken en je zult ook merken dat het jouw televisie-beleving een stuk aangenamer maakt.

Downloaden

Het programma kan je gratis downloaden op de volgende url. Dit is wat je moet doen:

1. Ga naar bovenstaande url en klik door naar ‘Streamripper’ (onder ‘Downloads’). Hierna klik je op de link die je vindt naast de zin ‘Looking for the latest version?’. Het downloaden begint meteen.
2. Na het downloaden ga je naar de map waarin je het bestand hebt opgeslagen en pak je het bestand uit. Om dit te doen heb je een programma zoals winzip of een variant nodig.
3. Klik op het installatiebestand in de map en volg de informatie.
4. Je kan direct het programma gebruiken en de streamings online live opnemen.

Nog geen Itelevision?

Streamripper is het programma dat wij adviseren om samen met Itelevision te gebruiken. Itelevision kun je downloaden tegen een kleine investering.