Neem je favoriete live shows op

Zodra je Itelevision hebt aangeschaft kan je eenvoudig TV kijken op je PC. Je hebt alleen geen opneemfunctie waarmee je televisie programma’s, films en documentaires kan opnemen en de uitzending opnieuw bekijken. Gelukkig is er ook hier aan gedacht; met het programma Camstudio kan je dit allemaal doen.

Camstudio

Camstudio is een gratis freeware programma, waarmee je live streamings op kan nemen, pauzeren en opnieuw bekijken. Camstudio neemt het scherm van je laptop, computer of netbook op. Het voordeel hiervan is dat je ook beveiligde streams eenvoudig kan opnemen en opnieuw kan bekijken. Je plaats simpelweg een kader rond de stream die je later wilt bekijken en het opnemen is begonnen. Met Camstudio kan je ook simpel een eigen tijd kiezen voor wanneer het opnemen moet beginnen en op welke zender hij dit moet doen.
Met deze software hoef je nu niet meer live naar de uitzending op je PC te kijken.

Let op ter informatie: als je beveiligde streams opneemt, mag je deze niet verspreiden, dit gebruik is strafbaar!

Camstudio installeren

Camstudio kan je gratis downloaden op de volgende url.

Om Camstudio te installeren, download je het bestand via de bovenstaande link. Vervolgens pak je het bestand uit, en klik je op het .exe bestand. Volg hierna enkele simpele stappen in de wizard en klaar is Camstudio is geinstaleerd! Je kan nu samen met Camstudio TV op je PC kijken en alle programma’s op nemen.

Nog geen Itelevision?

Camstudio is een programma dat wij adviseren om naast ons programma Itelevision te gebruiken. Je krijgt binnen een paar minuten toegang tot Itelevision door het programma hieronder te downloaden. Ontdek hoe jij honderden euro’s bespaard!