De meest gestelde vragen

TV op PC kijken vragen

I.p.v. ons TV op PC kijken programma sturen wij u door naar het Digitaal TV Pakket.
Vragen of opmerkingen kunt u aan hen stellen, aangezien het niet ons eigen product is kunnen wij uw vragen hierover niet goed beantwoorden.

----

Beste Bezoeker,

Helaas is ons TVopPC kijken product gestopt te bestaan en verwijzen wij u graag door naar een andere methode om TV op Uw PC te gaan kijken.


Bekijk de vergelijker en maak uw keuze om internet op uw PC te kijken!

------------------------------------------------

Natuurlijk krijgen wij wel eens vragen binnen over oude programma. Om je te helpen hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

Wat zijn de kosten?

Inmiddels bieden wij ons TVopPCkijken programma niet meer aan. De kosten voor het digitaal TV Pakket is slechts eenmalig € 27,00. Hierna kun je het programma direct downloaden en onbeperkt gebruiken binnen je eigen huishouden. Je kunt binnen 10 minuten de software al geinstaleerd en werkend hebben.

Wat heb ik nodig?

Het programma werkt op iedere Windows computer (Windows 98, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Windows Vista, Windows 7). Ook heb je een internetverbinding nodig. Of het Digitaal TV Programma werkt op een iPad wten wij echter niet. Meer weten hoe je je iPad optimaal kunt gebruiken?

Is het betalen via deze website veilig?  

Betalen via deze website is 100% veilig en verloopt via een professionele partij die voor de betaling zorg draagt. Om te kunnen betalen hoef je je niet te registreren of een account aan te maken. Je kunt simpel en snel betalen via verschillende methoden.

Welke zenders ontvang ik?

Het programma verzorgt regelmatig kanalenupdates. Hierdoor ben je altijd voorzien van de nieuwste zenders en kanalen. Meer dan 2.500 zenders, series en films.

Kan ik overal gebruik maken van deze software?

Je kunt overal genieten van al je favoriete zenders. Je hebt echter wel een internetverbinding nodig.

Ik heb geen download ontvangen?

Wanneer je direct na betaling de software niet kunt downloaden, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het Digitaal TV Pakket.

Ik krijg alleen maar zwart beeld. Hoe kan dit?

Controleer altijd of je verbonden bent met het internet en of je beveiligingssoftware het programma niet blokkeert. Markeer de software als “veilig” wanneer Windows of je beveiligingssoftware hierna vraagt.

Nog geen TV Pakket?

Je krijgt binnen een paar minuten toegang tot het TV pakket door het programma hieronder te downloaden. Ontdek hoe jij honderden euro's bespaard!

Ja, ik ga gratis TV op mijn PC kijken en download direct het programma!

tv op pc

De download verloopt via de website van Het Digitaal TV pakket en gaat u akkoord met hun algemene voorwaarden. U kunt er ook voor kiezen direct op hun site te bestellen.
Download vanaf de website van het Digitaal TV Pakket.