Artikelen TV op PC kijken

Itelevision ten opzichte van andere digitale producten

Nog niet zolang geleden ontvingen wij een vraag over een HD TV programma dat iemand had gedownload vanaf een andere website. Met deze software kun je inderdaad ook live en gratis TV kijken op je PC, zonder dat je daar een tv-kaart voor nodig hebt.
Hoewel wij van TV op PC kijken het ons niet kunnen voorstellen blijkt dit programma zelfs goedkoper te zijn dan ons programma Itelevision. Helaas hebben wij geen enkele ervaring met dit betreffende HD programma. Ik zou zeggen; downloaden op eigen risico, als het voldoet bespaar je direct enkele Euro's ten opzichte van overige digitale producten. Werkt het niet, dan kun je alsnog ons programma TV op PC kijken programma bestellen en dan ben je per saldo wellicht wat meer kwijt. In ieder geval niet zoveel als een TV kaart, die al snel tientallen Euro's duurder is. En je bespaart toch al honderden euro's omdat je geen TV abonnement meet hebt.

Het viel ons wel op dat de overige software producten op deze verwijderlock site zeer apart zijn, zo kun je daar ook een ebook downloaden om zelf films te downloaden en dergelijke. Je zou zelfs nog met Streamripper iets van de TV op je PC kunnen opnemen en dit deel kunnen gebruiken voor de Msn Webcam Fake.

Kies je voor ons TV op PC kijken product?

Beste Bezoeker,

Helaas is ons TVopPC kijken product gestopt te bestaan en verwijzen wij u graag door naar een andere methode om TV op Uw PC te gaan kijken.


Bekijk de vergelijker en maak uw keuze om internet op uw PC te kijken!