Informatie Itelevision

Het programma Itelevision

voetbal tv op pc kijkenItelevision maakt de aanschaf van een televisie, een digitaal platform of een kabelabonnement vanaf nu helemaal overbodig! Je bent slechts enkele muisklikken verwijdert om jouw huiskamer te overladen met meer dan 2000+ zenders, waaronder bekende Nederlandse, Belgische, Amerikaanse, Franse, Engelse, Turkse, Marokkaanse en Spaanse zenders en daar bovenop vele themazenders. Je favoriete programma's kan je uiteraard live via je pc bekijken. Met Itelevision kun je op zeer eenvoudige wijze gratis televisie kijken op je computer. Zodra je het programma hebt aangeschaft kun je direct overgaan tot het downloaden van het programma en daarna op een simpele wijze de software op je pc te installeren door de installatie-instructies te volgen. Het is dus mogelijk om over vijf minuten al online digitale tv op je pc te hebben en live naar jouw favoriete zender, programma of voetbal of sportuitzending te kijken.

Eenmalige investering

Het grote voordeel van Itelevision zit hem onder andere in de éénmalige investering. Geen maandelijks abonnement, je betaalt enkel voor het programma en daarna is alles gratis. Je bestelt Itelevision door slechts € 6,97 te investeren, het downloaden van de software gaat hierna direct en eenvoudig. Je kunt dus al over 5 minuten gratis TV kijken op je pc computer! Waarom zou je wachten? Het spreekt uiteraard vanzelf dat een licentie van dit programma persoonlijk is en niet verder mag worden verspreid. Daar staat tegenover dat je vanaf nu niets meer hoeft te betalen dan enkel de aanschafprijs.

Downloaden Itelevision

Helaas is Itelevision gestopt en verwijzen wij u door naar een soortgelijk programma. U gaat daarheen via de de downloadbutton onderaan deze pagina of op de downloadlink rechts in sidebar. Het programma vergt geen grote systeemeisen van je pc computer en kan via quasi elke computer, laptop of netbook worden geinstalleerd en live worden afgespeelt.

Heb je besloten het programma te downloaden? Goed zo, je zult over enkele minuten net zo enthousiast zijn als wij. Om het te downloaden volg je onderstaande eenvoudige stappen.


1) Klik op de download knop hieronder.
2) Je wordt doorverwezen naar een soortgelijk programma aangezien Itelevision is gestopt.
3) Volg de aanwijzigingen op de pagina om de software te downloaden.
4) Ontspan en geniet nu van je televisieplatform met meer dan 2500+ kanalen!

Beste Bezoeker,

Helaas is ons TVopPC kijken product gestopt te bestaan en verwijzen wij u graag door naar een andere methode om TV op Uw PC te gaan kijken.


Bekijk de vergelijker en maak uw keuze om internet op uw PC te kijken!

------------------------------------------------